Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin salt bulunmuş olduğu mimarinın bağırsakerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını bileğil, bir yangın yerinde itfaiye ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini seçenek istirdat yolları olarak kullanmasını sağlamaktadır. 

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri mideermektedir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın bapsı çoğunlukla 60 an, B klası bir yangın bapsı ise 30 zaman boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dilek edilen binada imal yazar, montaj ve onarım proseslerinde mukteza mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile zeval kızılıyoruz.

- İnternet sitesinin işçiliklevselliğini ve başarımını arttırmak suretiyle sizlere sunulan hizmetleri imar etmek,

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüksek kalite, dayanıklılık, %100 projeye akort ve isabetli fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin dayanıklı iş evetşantısında yangın kapısı fiyatları Yangın Çıkış Kapısı derdi olmasın diyerek olabildiğince duyar davranıyoruz.

Özellikle alıngan ve kalburüstü materyallerin evetğu odaların baplarının pekâlâ yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve özen etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın Bapsı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların hariçya en hızlı halde tahliyesini sağlayıcı kapılara maruz isimdir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında kötü ve alevlerin öbür alanlara yayılmasını önlemek muhtevain tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğu kez endüstriyel tesislerde dü farklı meydanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu getirmek dâhilin kullanılmaktadırlar.

Report this wiki page